Primaria BOBICESTI - OLT

Site-ul oficial al UAT Bobicesti

Modernizare DC12

Investitia de modernizare a DC12: Bobicesti-Govora-Comănesti, Judetul Olt

Drum realizat printr-un proiect SAPARD in valoare de 1.000.000 de euro, contractul cu agentia SAPARD a fost semnat in data de 25.11.2004 , lucrarile de construire a drumului au inceput in data de 19.08.2005 si au fost finalizate in luna mai 2006.
Drumul are o lungime de 6,5 km , este realizat din beton asfaltic, iar in localitati santurile sunt pereate ( din beton ), la fiecare intrare in curte realizandu-se poduri de acces.

La data la care câstigam mandatul de Primar al Comunei Bobicesti, drumul comunal arata ca în fotografiile alaturate, drumul era în cea mai mare parte de pamânt iar când ploua devenea impracticabil.

 

În anul 2002 fusese depusa o cerere de finantare pentru modernizarea drumului dar se gasea uitata undeva într-un birou pe o lista fara finantare.
Am început imediat demersurile pentru a gasi finantare, si astfel în decembrie 2004 am semnat contractul de finantare cu agentia SAPARD, valoarea contractului 1 000 000 EURO

Lucrarea a fost finalizata în mai 2006, constructor SC ANCORAD OLTENIA CRAIOVA
Conform proverbului "în urma razboiului multi viteji se arata" vor fi multi care se vor lauda ca au realizat acest drum, sau ca au ajutat cine stie cum, oameni buni un drum nu se face din vorbe. De ce nu l-au facut când erau la putere?