Renovare camin

Clădirea căminului cultural din comuna Bobiceşti era o construcţie cu parter şi o cameră de proiecţie situată la etaj, din zidărie portantă de cărămidă, şarpantă din lemn şi învelitoare din tablă zincată, tâmplărie din lemn. Datorită finisajelor existente degradate, instalaţiilor de încălzire şi electrice degradate sau nefuncţionale, grupurilor sanitare inexistente, a infiltraţiilor apei de ploaie prin acoperiş, apare necesitatea de renovare, modernizare şi dotare a acestei unităţi culturale.

Prin acest proiect a fost consolidata toata infrastructura cladirii, au fost inlocuite tencuielile  și instalația electrică, a fost construit grup sanitar in interiorul cladirii si culise pentru artisti. Sistemul de incalzire nou este prevazut  cu centrala termica electrica, iar cladirea a fost izolata termic. Pentru a se incadra in traditia populara locala, clădirea a fost acoperita cu țigla, iar tamplaria  din lemn cu geam termopan.

La capitolul dotari, enumeram instalatia de sonorizare cu mixer si statie de voci, instalația de lumini și lasere si nu in ultimul rând, mobilierul nou.